Den grønne kassa

Den grønne kasse er en økologisk matkasse som levereres av selskapet bak nettsiden veganermat.no. Veganermat.no jobber iherdig for å overbevise flere om at det er fullt mulig å velge en vegansk livsstil. Alle som har tatt turen til nærmeste supermarked for å handle inn til en vegansk meny vet at det er ikke alltid like enkelt å skulle finne produkter uten egg, melk, gelatin og honning i vanlige butikker. Veganermat mener de har løsningen. Enten det er via deres matkasse den grønne kassen, eller man kan ta seg en tur i nettbutikken deres og bestille nøyaktig det man ønsker av veganmat. Selskapet selv hevder de ikke er bare for veganere, men har også utvalg og tips til dem som ønsker å bytte ut kjøtt og andre dyreprodukter 1-2 ganger i uken. Er du usikker på hvordan du kan redusere inntak av dyreprodukter kan du følge veganmat på facebook. På deres facebookside deler de daglig nyttige tips og råd for veganere og de som bare er litt nysgjerrige.

Den grønne kasse

Maten som leveres fra veganermat kommer i en sjarmerende trekasse. De økologiske grønnsakene var friske og knallfine, og man ser med en gang at de er dyrket med kjærlighet. Dette er sunt og veldig godt. Det er fine menyer og gode middager, med utrolig gode råvarer. Menyene i den grønne kassen er gode og middagene er varierte, og sunne.  Det er ikke det at varene i den grønne kassen smaker revolusjonerende mye bedre enn de andre leverandørene, men helhetsinntrykket her er veldig, veldig bra. Dette er ukomplisert, ujålete, reint og ærlige, sunne middager. Denne matkassen passer til deg som vil spise grønnere og sunnere. Den egner seg også meget godt for deg med allergier mot melk, egg og gluten. Ja, veganermat tilbyr som eneste leverandør i Norge også en kasse 100% fri for gluten. Veganermat går etter et nisjemarked, og det er en grunn til at de er en av meget få leverandører, men dette sitter som et skudd. Vi tror oppriktig at mange som bestiller en grønn kasse fra veganermat vil bli positivt overrasket. Maten er utrolig god, råvarene er ferske og nydelig i fargene. Oppskriftene som følger med kassen er gode og lett forklarlige. Det er oppriktig morsomt å lage mat når man kan overraske både seg selv, og sine gjester, med gode, mettende og sunne måltider som dette. Vi kan på det varmeste anbefale en grønn kasse fra veganermat.no. Ikke bare leverer de over hele landet, men de er også blant de rimeligste på markedet. En grønn kasse levert på døren full av deilige middager koster fra 645 kroner.

Temakasser

Som eneste matkassefirma i Norge tilbyr Veganermat.no også temakasser. Være det seg en egen kasse beregnet for påskekos eller deres bestselger Frokostkassen. Frokostkassen sendes ut første dag i måneden, og hver helg får man tilsendt en ny kasse med supplerende produkter. Her er det spennende pålegg og mange flere overraskelser. Med en kasse fra veganermat tar helgefrokosten en helt ny vending. Her er det en rekke kjente produkter som kaviar, majones, oster, påleggspølser og sjokoladepålegg til de små. Alt produsert etter strenge veganregler.

Levering

Alle kassene fra veganmat.no leveres kostnadsfritt over hele Norge. Med unntak av frokostkassen, som er en del av et månedlig abonnement, kan alle kasser fra veganermat bestilles fritt og helt uten binding. Med hyggelige priser, sunn god mat og en nettbutikk som bugner over av spennende varer, er veganermat og deres grønne kasser et velkomment tilskudd på det norske matkassemarkedet. Vi føler oss sikre på at alle som prøver en av deres kasser blir å bestille igjen, og igjen.