Godt Levert

Godtlevert.no leverer matvarer og middagsoppskrifter på døren, og omsatte for vel 400  millioner kroner 2015. Blant selskapets fire gründere er tv-kokk Ole Martin Alfsen og tidligere aksjemegler Kjetil Graver, som også er daglig leder. Godt levert var en av de første matkasseleverandørene på det norske markedet og kniver i dag med Adams matkasse om hvem som er størst. Gründerne bak Godt levert startet selskapet grunnet tidsklemme på hjemmebane. Som alt for mange andre i dag strevde de med å finne tid til matlaging mellom jobb og familie. Fra den spe starten hvor maten ble levert ut i plastposer fra en gammel Volvo til en av grunnleggerne, har Godt levert vokste seg store og passerte nylig 50.000 kunder. Matkassene til Godt levert settes alle sammen av faglærte kokker med lang erfaring. Ifølge selskapet selv er deres kasser de mest varierte på markedet.

De ulike kassene

Favorittkassen er kassen for deg som har dårlig tid, men fortsatt er opptatt av gode og sunne middager. Kassen tar utgangspunkt i klassiske, norske favoritter som kjøttkaker, spaghetti, fiskeboller osv. Med andre ord, her får du ikke mange spennende retter levert på døren, men maten er sunn, god og rask å tilberede. Kassen inneholder også alltid et eget innslag for de minste. Kassen kan bestilles i ulike størrelser fra 2 til 6 personer og 3 til 4 middager. Prisene starter på 849 kroner pr. levering. Alle retter i favorittkassen kan tilberedes på mellom 15 og 30 minutter.

Hverdagskassen

Hverdagskassen fra Godt levert består av sunne, raske og enkle hverdagsklassikere til en gunstig pris. Dette er Godt leverts rimeligste matkasse, men innhold og kvalitet er det ikke noe å si på. Rettene er like enkle som de er klassiske. Dette er en kasse de fleste småbarnsfamilier vil finne meget anvendelig. I likhet med favorittkassen har kokkene fokusert på enkle, klassiske retter med milde og enkle smaker. Kassen kan også bestilles i ulike størrelser og rettene skal kunne tilberedes på under halvtimen. Prisen for hverdagskassen starter på 699 kroner, noe som gjør den til en av rimeligste alternativene på markedet i dag.

Premiumkassen

Premiumkassen fra Godt levert er deres mest kompliserte kasse og er ment for de som har god tid i hverdagen og ønsker utfordringer på kjøkkenet. Kassen har et godt og variert innhold, og byr på en rekke ulike kulinariske utfordringer. Råvarene er håndplukket fra de beste leverandørene Norge har å by på. Kassen leveres med gode instruksjoner, men man bør ha en viss basiskunnskap og en del verktøy i skuffer og skap. Premiumkassen koster fra 899 kroner og kan bestilles for 2 eller 4 personer. I følge Godt levert kan man forvente å bruke mellom 30 og 60 minutter på tilberedning av rettene i kassen.

Roedekassen

Som alle leverandører på markedet har selvsagt også Godt levert en kasse for dem som er opptatt av å spise sunt, samtidig som man passer på vekten. Kokkene hos Godt levert har her inngått samarbeid med Norges slankedronning Grete Roede. Kassens innhold tar utgangspunkt i retter med høyt fiberinnhold, magert kjøtt, lite fett og masse gode grønnsaker. Kassen er ikke billig, den starter på 849 kroner, og ønsker man 4 middager til 4 personer må man ut med 999 kroner hver uke.

Prisvinnende matkasser

Er man usikker på hvilken matkasseleverandør man skal velge, kan det være lurt å ta utgangspunkt i tester som er utført av ulike aviser og magasiner i Norge. Ifølge både VG, KK og Foreldre og barn er kassene fra Godt levert blant de beste på markedet. Alle de tre magasinene tildeler kassene fra Godt levert solide fem ut av seks mulige stjerner.