Matkomfort

Matkomfort er en av de eldste matkasseleverandørene på det norske markedet. Selskapet startet opp i Sverige i 2008 og etablerte seg i Norge i 2013. Matkomfort ble grunnlagt av kokken Henrik Isaksson som fortsatt driver selskapet i dag. Isaksson startet Matkomfort når han innså at selv han, som profesjonell kokk, slet med tidsklemma og fant ikke tid til å sette en ordentlig middag på bordet i hverdagen. Han bestemte seg for å finne en løsning både for seg selv, og alle andre som befant seg i lignende situasjoner. Matkomfort fungerer som en hvilken som helst annen matkasse man får levert på døren, men med en kasse fra Matkomfort skal du kun trenge 15-20 minutter på kjøkkenet for å gjøre ferdig en hel middag. Med andre ord, mye raskere enn de andre leverandørene på markedet lover.


Matkomfort bruker bare nærproduserte hovedråvarer så langt det er mulig. Om ikke alle ingrediensene i boksen du mottar er nærprodusert, lover de med sikkerhet at alle varer er norske og ferske. Menyen Matkomfort tilbyr sine kunder tilpasses alltid utfra hvilke råvarer som er tilgjengelige. Alle retter porsjonstilpasses etter alle kokkens kunster slik at man unngår for mye svinn. Matkomfort er stolte av at de på sitt eget kjøkken har så og si null svinn. Alle råvarer utnyttes til det maksimale, og alt fra kraft til tilbehør blir produsert fra grunnen av før de sendes ut til kunden.

Premiumkassen

Premiumkassen fra Matkomfort inneholder det man kan omtale som klassiske retter, men ulikt en del andre leverandører, får man fra Matkomfort det lille ekstra. Alle retter er nøye gjennomtenkt og byr alltid på det lille ekstra. Være det seg italiensk pasta eller meksikansk kylling med mange spennende ingredienser og smaker. Premiumkassen kan bestilles med 4 måltider for opp til 6 personer. Eneste man trenger for tilberedning av rettene er salt, pepper og litt smør eller olje. Samt 10-20 minutter på kjøkkenet. En ekstra mulighet som bare Matkomfort leverer i dag er muligheten for å legge til ekstra hovedråvarer til kassen. Har man storspisere i hus kan man ved alle bestillinger legge til ekstra varer med en enkelt klikk.

Familiefavoritter

Som navnet tilsier er dette Matkomforts kasse for barnefamilier. Kassen er satt sammen av 28 klassiske retter med de yngste i fokus. Her får man retter som fiskepinner, hamburgere, pølsestroganoff med eple og ris, med mer. Kassen leveres i en rullerende 7 ukersmeny og man er sikret stor variasjon og rikelig med næringsrike råvarer. Alle retter er tilberedt fra grunnen av og Matkomfort lover at her er det helt fritt for tilsetningsstoffer. En av løsningene vi liker best med denne kassen fra Matkomfort, er at rettene i stor grad er tilrettelagt for at barna skal kunne delta på kjøkkenet. Tilberedning tar bare 15-20 minutter, selv om barnet deltar. Vi vet alle at barn som får delta på kjøkkenet har et enklere forhold til mat, og oftest spiser mer når de har et forhold til det som serveres. Et flott initiativ fra Matkomfort.

Leverandøren for småbarnsfamilien

Matkomfort viser både på sine hjemmesider og i sine matkasser at de har forstått hvordan hverdagen til en familie med barn ser ut. Ikke bare leverer de passende mat rett på døren, men deres hjemmeside inneholder også en rekke godt tips og råd til hvordan man skal få barna glad i matlaging, og ikke minst skape matglede for de små. Det er ikke alltid enkelt å få de små til å prøve nye ting. Matkomfort vet det, og kokkene deres gjør sitt ypperste for å hjelp sine kunder. Matkomfort tilbyr foreløpig bare sine tjenester i Oslo og Akershus, men vi føler oss trygge på at deres konsept snart er å se i andre større byer over hele Norge.