Nettmat.no

Matkassene fra Nettmat.no består av godt planlagte og varierte middagsretter som legger grunnlaget for et sunt og balansert kosthold for hele familien. Nettmat har holdt det gående som matkasseleverandør i 3 år og leverer i dag ukentlig kasser til familier og bedrifter i Stavanger, Oslo, Bergen og Trondheim. Nettmat.no har valgt å hente alle sine varer fra produsenter i Stavangerregionen som Jæren og Ryfylke, områder som er velkjent for sine flotte produkter. Rogaland har gjennom en årrekke utviklet seg som en dyktige produsent av fantastiske lokale råvarer. Det at Nettmat fokuserer utelukkende på råvarer fra en region er nytt blant matkasseleverandørene i Norge. Man skulle kanskje tro at dette ville by på utfordringer med levering og mengde varer, men nettmat.no har funnet innovative løsninger som fungerer utmerket. Det er også et pluss for kundene, som får et mye nærmere forhold til produsentene som leverer mat til hele familien.

Norges beste kokker

Nettmat.no har som mange andre leverandører med seg profesjonelle kokker på laget. Men der andre har gått for store, velkjente navn, har Nettmat gått for de yngre og mer ukjente kokkene. Kokketeamet til Nettmat består av flere kokker mange av oss vil komme til å høre om i årene som kommer. Dette er en spennende samling av unge kokker som allerede har rukket å skaffe seg et navn i bransjen. Deres nytenkende metoder og spennende kokkekunster sørger for at en hver kasse fra nettmat.no er en kulinarisk opplevelse. Selv familienkassen har fått en makeover, og rettene til de minste i familien har spennende smaker og utseende. Summen av matfilosofien og produktfordelene fra nettmat.no gir mat med mening. Deres produkter er skånsomme mot miljøet og økologisk bærekraftige. Produksjonen er miljøvennlig og det meste av emballasjen er resirkulerbar. Oppskrifter og porsjoner er beregnet for å gi mye mat, men lite matsvinn. Rettene fra nettmat.no tar sjelden mer enn 30 minutter å klargjøre, og de raskeste rettene hevder kokkene kan klargjøres på under 5 minutter.

Matkassene

Sunn Familie er det sikre valget fra nettmat.no. Oppskriftene er raskere og litt enklere enn deres andre kasser. Dette er en god måltidsopplevelse for hele familien. Maten er enkel men spennende, både for store og små. Fiskemiddagene er alle tilpasset de små middagsgjestene, og næringsinnholdet er høyt selv om ikke utseende alltid er like innbydende for de voksne i selskapet. Alle rettene benytter fersk frukt, grønnsaker og fullkornsprodukter slik at man er sikret at middagene er sunne og varierte. Sunn Familie kassen finnes i 3 forskjellige størrelser, og serverer opp til 6 personer. Prisen startet på 745 kroner.

SuperMat

Supermat er kassen for deg som er opptatt av å ta vare kropp og helse. Kassen sørger for at alle i familien får dekket alle sine næringsbehov og får ekstra overskudd og energi. Denne kassen gjør godt for både kropp og sinn. Nettmat.no garanterer at man med superkassen alltid får i seg minst 3 av Helsedirektoratets “5 om dagen” av frukt og grønnsaker, og rikelig med fiber fra grove fullkornsprodukter som ris, pasta og bakervarer. Supermat er næringsrik, smakfull og mettende. Samtidig som den er leken, inspirerende og ikke minst fargerik. Supermatkassen kan bestilles i ulike størrelser og serverer opp til seks voksne. Prisen starter på 745 kroner.

Frukskassen

Som eneste leverandør i Norge tilbyr nettmat.no en ren fruktkasse. Kassen inneholder 3 kg frisk frukt, bær og nøtter. Alle råvarene leveres ut fra sesong og man er alltid sikret et godt utvalg av friske, flott farger og smaker. Kassen koster 129 kroner og er gratis for alle med A-kortet fra Aftenposten.