Spisriktig.no

Der alle leverandører av matkasser har en sunn kasse, eller helsekassen som enkelte kaller den, går spsisriktig.no et lang steg lengre. Her handler alle kasser om sunnhet og riktig mat tilpasset ditt behov. Spisriktig er den eneste på leverandøren i Norge som tilpasser kassene etter den enkeltes kaloribehov. Med andre ord, er du på slankekur eller ønsker å gå ned noen kilo, er dette matkassen for deg. Likeså om du trenger gå opp i vekt. Spisriktig hevder å ha pakken for alle behov. Dette er uten tvil den mest kompliserte og komplette matkasseløsningen man kan benytte seg av i dag.

Matkasser

Hos spisriktig.no starter man med å bestemme type kasse man ønsker. Her er fire hovedtyper å velge i; ferdig, kalori, komponer selv og kalori plus. Ferdigkassen er som de fleste kasser man kjenner fra andre leverandører, her får man levert sunne, gode måltider som hele familien kan nyte sammen. Tilberedning er som hos alle andre, 20-50 minutter avhengig av hvilke retter man velger.

Kalorikassen

Kalorikassen er for dem som ønsker å passe vekten litt ekstra, eller ønsker å ta av noen kilo. Før man bestiller denne kassen blir man sendt til en egen side hvor man må oppgi høyde, vekt, alder, aktivitetsnivå og personlig mål. Etter at maskinen har regnet ut antall kalorier den anbefaler for deg, ut fra den informasjon du har oppgitt, blir du sendt videre til menysiden. Her kan du så velge fritt mellom ulike måltider, samtidig som Spisriktig passer på at antall kalorier er tilpasset ditt behov og dine personlige mål.

Komponer selv

Komponer selv kassen er den mest komplette matkassen vi finner på markedet i dag. Her starter du med å bestemme antall måltid du ønsker tilsendt, men ikke bare middager. Hos Spisriktig kan du velge å få alle måltider levert rett hjem på døren. Man klikker seg veldig enkelt gjennom bestillingsskjema og kan velge både frokost, lunsj, middag og mellommåltider. Så velger man antall måltider man ønsker levert innen hver kategori. Etter at antall måltider er valgt, kan man enten velge alle måltider selv, eller man ber Spisriktig sette sammen en meny for hele uken.

Kalori plus

Som eneste leverandør i dag har Spisriktig satt sammen en meny for dem som søker å gå opp i vekt. Man hører sjelden eller aldri om personer som søker vektoppgang i dag. Alle som en skal ned i vekt, men Spisriktig treffer her et marked andre hopper elegant over. Ikke bare er det mange som trener aktivt og trenger å legge på seg vekt, men det er mange, spesielt unge, som sliter med for lav vekt også. Vi synes det er fantastisk at en leverandør tar dette problemet på alvor og gir dem et godt tilbud. For kaloi plus kassen er det samme prosess som ved kalori kassen. Først legger man inn vekt, alder, mål også videre, så hjelper Spisriktig deg med å beregne antall kalorier du må innta for å nå målet ditt.

Lunsjpakken

Som vi har nevnt tidligere framstår Spisriktig som den mest komplette leverandøren på markedet i dag. Ikke bare får man full kontroll over sin egen matkasse og kalorihjelp, de tilbyr også en kasse bare for lunsj. Som ved alle andre kasser fra Spisriktig har du full kontroll over hva du får levert. Du velger enkelt antall dager i uken du ønsker lunsj for, og Spisriktig vil hver Søndag og Onsdag levere deg en kasse full av godsaker. Totalt kan du velge mellom 18 ulike retter, og 7 ulike drikker til lunsj.

Spisriktig er uten tvil en av de aller beste leverandørene på markedet. De har innsett at skal man overleve som bedrift i et konkurranseutsatt marked, må man tilby sine kunder noe unikt. Det gjør Spisriktig så til de grader. Levering fra Spisriktig er enn så lenge begrenset til Akershus, Oslo, Buskerud, Østfold og deler av Vestfold.